wijn proeven

About Wineroute

Een pad door de Italiaanse wijnstreken.

Een jaar of 20 geleden kwam ik, door mijn grote liefde voor wijn, voor het eerst in Piemonte terecht. Ik ontdekte er een grote diversiteit aan wijnen, maar tegelijkertijd merkte ik ook een constante op: Italiaanse traditie, ambacht en authenticiteit dikwijls over meerdere generaties heen. De regionale druivensoorten brachten me in vervoering en deden me dromen van een leven langs de druivelaars. Een paar jaren later was Wineroute een feit, na gedegen wijnopleidingen en vele reizen naar de laars van Europa. Waarom Italië? Ik was er reeds jaren professioneel mee verbonden. Het land en de cultuur lagen al nauw aan het hart. Ondertussen heb ik een mooie portfolio uitgebouwd, met wijnen uit alle windstreken van Italië. De producenten zijn gevestigde namen, nieuwkomers aan de top en leuke ontdekkingen. Kom het mee ontdekken!

bart van wineroute

Journey

Enjoy the journey

Laat je verleiden door de Italiaanse gastvrijheid

Als wijnhandelaar of wijnwinkel nemen we je graag mee op ons belevingspad, een pad dat ons brengt langs een eeuwenoude wijncultuur, authentieke smaken en vooral veel passie en warmte.

Regelmatig voegen we nieuwe producenten toe aan onze portfolio, waarvoor we de exclusieve invoer naar België met trots verzorgen. Want onze wijnroute is er eentje die nooit stilstaat, nooit ophoudt en ons brengt waar anderen nog nooit geweest zijn.

Wine & Spirits Follow us on instagram

Made with love by Qode Interactive